• Herbronnen

 • Rust

 • Bezinning

 • Ondersteunende woongemeenschap

 • Verblijven

 • Ruimte + keuken voor 25 personen

Terug gaan naar de bron  -  terug tot de essentie komen, tot waar het echt om gaat  -  opleving, wederopbloei, wederopleving, vernieuwing.  -   terug de levenskracht vinden in het dagelijks leven  -  het juiste spoor terugvinden  -  Oplossen en herstellen  -   tijd nemen  -  rust  -   bezinning, overdenking   -  Gods Woord, gebed   -  gesprek, begeleiding  -  nieuwe kracht  -  bemoediging  -  herbronnen

Ondersteunende woongemeenschap

Op het terrein van de christelijke herbronning is Connect een woongemeenschap die wil dienst doen als sociaal vangnet voor de gasten. Samen willen we vanuit onze bewogenheid voor de mensen een luisterend oor bieden, voorzien in gebeds -en bezinningsmomenten, de gasten omringen met liefde en geduld en zo meer.

We willen er zijn voor de gasten, maar ook voor elkaar door gemeenschap, wederzijdse opbouw en bemoediging. Hierdoor willen we ook onze eigen draagkracht vergroten wat ten goede komt in de zorg voor de gasten. Door het werk te verdelen volgens bekwaamheden en het delen van materialen willen we meer tijd en middelen vrijmaken om de gasten te dienen en een alternatief bieden in onze materialistische ik-gerichte maatschappij.

We willen een voorbeeld zijn in het samenleven in harmonie met de Schepper en Zijn schepping en ten dienste van elkaar, de gasten, de buurt en de samenleving.

 

Onze doelgroep

We hebben in C.H. Connect  7 studio’s ter beschikking van elk ongeveer 55 m² waar we onze gasten graag willen ontvangen voor een korte of een langere periode. De studio’s zijn voorzien van een woonruimte, een open slaapruimte, een keuken en een badkamer met toilet en douche.  Ze zijn comfortabel ingericht voor 2 personen, maar je kan ook gebruik maken van een zetelbed in de woonruimte waardoor er 1 of 2 extra personen kunnen overnachten.

Je kan van onze accommodaties gebruik maken om persoonlijk of in groep te herbronnen te midden van de velden en de glooiingen van de Vlaamse Ardennen. Heb je nood aan een tijd van rust, of een rustige vakantie of wil je je bezinnen bij het nemen van een belangrijke beslissing, dan ben je welkom bij ons. Ook voor het houden van kleinschalige conferenties staan we open. Leiders of werkgroepen die in alle rust een tijd van overleg willen hebben, aan visieontwikkeling willen doen of teambuilding op het oog hebben, zijn bij ons aan het goede adres.

Regelmatig worden er themaweekends gehouden oa door Evangelische Volwassen Werking.

Graag horen we je nood en zoeken we samen naar een weg van herstel  en verfrissing. Connect is een plaats om terug naar onze bron van hoop, geloof en liefde te gaan: Jezus, onze Schepper en Verlosser. Connect wil je daarin versterken, je sterker verbinden met God, met anderen, met de natuur.

Connect wil er zijn voor jou.

 

In en om CH Connect

In en om Connect valt er heel wat te beleven. Kom en ontdek! Vrijblijvend kan je deelnemen aan verschillende activiteiten. We hopen dat dit het verblijf van iedere gast waardevol maakt waardoor het aan zijn doel beantwoordt. Vanuit ons geloof omkaderen natuurlijk Bijbelstudies, gebed en bezinningen, het verblijf in Connect en willen we vooral de rust in en om de studio’s respecteren.

In samenwerking met het pastoraal centrum Attent, bieden we de mogelijkheid tot het volgen van een herstelprogramma.

Teambuilding in verschillende soorten en maten kan op 3 kilometer: zie www.theoutsidervlaamseardennen.be

Tussen de velden lonken fiets- en wandeltochten om lekker uit te waaien en energie op te doen. Ook andere natuurtochten behoren tot de mogelijkheden. Wil je graag eens met je handen in de natuur bezig zijn, dan bieden we je ook de gelegenheid om te tuinieren, letterlijk het groen en de aarde voelen. Wekelijks  is er de mogelijkheid om je gedachten te verzetten door creatief en scheppend bezig te zijn in creatieve workshops.

Connect ligt op een boogscheut van de mooie stad Oudenaarde wat uitnodigt om de cultuur van de stad te ontdekken en misschien bezorgt even shoppen jou de nodige afleiding en ontspanning.

De gezamenlijke momenten kunnen het contact bevorderen en zorgen voor gezelligheid . Daarom staan deze ook regelmatig op het programma.

Naargelang de verdere ontwikkeling van het project en de ondersteunende woongemeenschap zullen zich zeker nog ander mogelijkheden aandienen en ontwikkelen. Ook horen we graag jouw suggesties en verlangens.

We wensen je een aangenaam, rustgevend, ontspannend, verfrissend verblijf.

Stuurgroep

 • Peter en Kristin Bordon
 • Rik en Riet Desmet
 • Duane en Penny Unruh
 • Luc en Magda Calcoen
 • Ronny en Yvonne Depauw

 

privacy verklaring

Contactgegevens

vzw Christelijke Herbronning Connect
Oudenaardseweg 140
9790 WORTEGEM-PETEGEM

gsm: +32 497 67 99 99

IBAN BE65 9733 7399 9496

BIC-code of SWIFT-code:  ARSP BE 22 

 

info@chconnect.be
www.chconnect.be

Aanbevolen door

vzw Christelijke Herbronning Connect wordt aanbevolen door:

 • Pastoraal Centrum Attent
 • Ko de Nood, voorzitter VEG
 • Rosario Anastasi, voorzitter ECV
 • Kurt Maeyens, directeur VIANOVA
 • Koen Celis, voorzitter VVP
 • David Buntinx, voorzitter EAV
 • Bethesda